Giovanni Guidetti: Sırbistan ile rövanş istiyorum!

"Filenin Sultanları" Avrupa Şampiyonası'nın çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi! Turnuvadaki yedi maçını da kazanan ay-yıldızlılarımız 3 Eylül'deki yarı finalde, Sırbistan-Fransa eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Giovanni Guidetti'nin gönlündeki takım ise Sırbistan...

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Polonya'yı 3-0 yenerek yarı finale yükseldi. Maçın ardından Giovanni Guidetti ve Eda Erdem açıklamalarda bulundu.

Guidetti 2019'da kaybettikleri rakip Sırbistan ile rövanş istediklerini dile getirdi.

Giovanni Guidetti: Tabii ki çok mutluyuz. Çok önemli ve zor maçtı. Polonya çok iyi bir takım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün çok odaklandık, agresif ve disiplinli oynadık. Oyuncular yorgundu. 18 haftadır beraberiz. Her zaman savaşıyorlar, her zaman kazanmak istiyorlar, agresif oynuyorlar. Takıma ve staff'a çok teşekkür ediyorum. Çok şanslı bir antrenörüm. Son 4-5 gün gerçekten zordu. Küçük sakatlıklarımız vardı. Teknik ve medikal ekibe çok teşekkür ediyorum.

Eda Erdem: Herkes 2019'daki final maçını konuşuyor ama şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim, biz 2019'a göre çok daha büyümüş olarak onların karşısına çıkacağız. Bu takım her şeyin en iyisini hak ediyor. Takımdaki herkes birbirini çok seviyor ve başarının sırrı buradan geliyor. Biz başarılı oldukça biliyoruz ki ülkeyi de birleştiriyoruz."

Spor Haberleri