Galatasaraylı yöneticiden Fenerbahçelileri çıldırtacak açıklama

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, Fenerbahçe'ye 'yıldız' göndermesi yaptı, ortalık karıştı. Öztürk ayrıca transfer konusunda da çarpıcı sözler sarf etti.

Türkiye'de transfer döneminin kapanmasına saatler kaldı. Özellikle Galatasaraylı taraftarlar transfer konusunda bir son dakika sürprizi beklerken, ikinci başkan Metin Öztürk'ten flaş açıklama geldi. Metin Öztürk ayrıca Fenerbahçe'ye de isim vermeden 'yıldız' göndermesi yaptı.

5 ÇOK KIYMETLİ TRANSFER YAPTIK

Süper Lig'de 19 takımın olduğunu hatırlatan öztürk, "Neden sadece Galatasaray bu kadar konuşuluyor bilmiyorum. Bu takım şampiyon olduktan sonra 1 ya da 2 oyuncu ihtiyacımız var denebilirdi. Dünyanın en önemli 3 forvetinden biri gelmiş ama daha deniyor. 5 tane çok kıymetli transfer yaptık. Kerem Aktürkoğlu hariç ayrılanlar geçen sene 11'de fırsat bulamayanlardı. 2 yada 3 oyuncu yeterliyken 5 oyuncu gelip yetersiz görülmesini anlamakta zorluk çekiyorum. 1 liralık oyuncuya 5 lira verirseniz sadece bizi değil bizden sonraki yönetimleri de bağlar" yorumunu yaptı.

GERÇEK 5. YILDIZI TAKACAĞIZ!

İsim vermeden Fenerbahçe'ye göndermede bulunan Metin Öztürk, "Rakibimiz 11 senede şampiyon olamamışken burası 2 senede 2 kez şampiyon olmuş. Gerçek Galatasaray taraftarı biliyor ki bu ekip tek şeye odaklandı; 25. şampiyonluk ve 5. yıldız. Herkes görecek ki, başkaları o çakma 5. yıldızdan utanırken biz taraftarımızla gerçek 5. yıldızı takacağız" diye konuştu.

Spor Haberleri