Galatasaray'ın rakipleri belli oldu

Galatasaray'ın maç programı açıklandı.

Galatasaray'ın erkek basketbol takımının hazırlık kampıyla ilgili kulübün internet sitesinden açıklama yapıldı.

Açıklama şöyle:

"2024/25 sezonu hazırlık çalışmalarının 1. Etabını 29 Ağustos - 6 Eylül tarihleri arasında İtalya’nın Bormio şehrinde geçirdiği kamp dönemi ile tamamlayan takımımızın 2. etap hazırlık programı belli oldu.

Hazırlık döneminin ilk etabında İstanbul ve Bormio’da oyandığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ile sahadan ayrılan takımımız İstanbul’da oynadığı ilk hazırlık maçında Onvo Büyükçekmece karşısında sahadan 86-68 galibiyetle ayrılmıştı. Bormio kampındaki ilk maçında ise İtalyan temsilcisi Trapani Shark’a 102-77’lik skor ile kaybeden Galatasaray Erkek Basketbol Takımı ikinci maçta A.S. Monaco’yu 65-70’lik skor ile mağlup etmeyi başardı. İtalya’daki son hazırlık maçında Almanya temsilcisi Fraport Skyliners karşısında 85-79’lik skor ile sahadan galip ayrılan takımımız, hazırlık döneminin ikinci etabi için 9 Eylül Pazartesi günü Antalya’ya hareket edecek.

10 Eylül Salı günü TÜBAD Mehmet Baturalp Turnuvası kapsamında Anadolu Efes ile saat 20.00’de kaşılaşacak. Turnuvanın ikinci maçında ise 11 Eylül Çarşamba günü 15.30’da Karşıyaka ile oynayacak.

13 Eylül Cuma gününe kadar hazırlıklarını Antalya’da Nirvana Cosmoplitan Hotel’de sürdürecek olan takımımız, 14 Eylül ve 17 Eylül tarihlerinde Basketbol Gelişim Merkezi’nde seyirciye kapalı olarak oynanacak maçlarda sırasıya Bursaspor ve Türk Telekom ile karşılaşacak.

19 Eylül Perşembe günü Beylikdüzü Spor Salonu’nda Onvo Büyükçekmece maçı ile hazırlıklarını sürdürecek olan takımımız, sezon öncesi son provasını Ergin Ataman’ın çalıştırdığı 2023/24 sezonu EuroLeague şampiyonu Panathinaikos karşısında yapacak.

24 Eylül Salı günü Sinan Erdem’de oynanacak karşılaşma seyircili olarak oynanacak. Karşılaşmanın saati ve biletleri hakkında detaylı bilgi önümüzdeki günlerde kesinlik kazanacak.

Maç programımız:

10 Eylül Salı / Anadolu Efes
Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center, Antalya
Saat: 20.00

11 Eylül Çarşamba / Karşıyaka
Nirvana Cosmopolitan Hotel Cosmos Sports Center, Antalya
Saat: 15.30

14 Eylül Cumartesi / Bursaspor
Basketbol Gelişim Merkezi, İstanbul

17 Eylül Salı / Türk Telekom
Basketbol Gelişim Merkezi, İstanbul

19 Eylül Perşembe / Onvo Büyükçekmece
Beylikdüzü Spor Salonu, İstanbul

24 Eylül Salı / Panathinaikos
Sinan Erdem Spor Salonu, İstanbul"

Spor Haberleri