Galatasaray’ın istediği 4 ismi açıkladı

Osimhen'i kadrosuna katarak dikkat çeken Galatasaray’ın transfer listesindeki diğer oyuncularla ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Sarı Kırmızılılarda tepkilerin odağındaki isim olan Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin transfer konusundaki çalışmaları sürüyor.
Beyaz TV spikeri Ertem Şener, Galatasaray’ın transfer listesindeki 4 oyuncuyu açıklarken Dursun Özbek’le ilgili de çarpıcı mesajlar verdi.
DURSUN ÖZBEK İDDİASI
Sosyal medyada çıkan iddiaları yalanlayan Özbek, “Bazı şeyler ortaya çıktı, Dursun Özbek bana 'Bilet ve karaborsa haberlerini konuşmayın' talimatı vermiş falan. Dursun Özbek beni susturamaz. Ali Koç da beni susturamaz. Her gördüğünüze, okuduğunuza inanmayın. Öyle bir şey olsa başta Ahmet Çakar olmak üzere diğer yorumcularım bu işleri daha çok kaşır ve bu konuların üzerine gider” diye konuştu.
5.8 MİLYON EURO ÖDEYECEK
Oliveira konusuna da değinen Şener, “Galatasaray, Sergio Oliveira'yı gönderdi ama kontratında kalan 5.8 milyon Euro'yu ödeyecek. Sergio Oliveira yüzünden transfer yapamadılar. Eğer bir kulüp bulsalardı son gün Avrupa listesine bir isim daha yetişecekti. Maaşını ödeyen çıkmadı” dedi.
Taraftarın merakla beklediği transfer konusunda 4 isim veren Ertem Şener başka sürprizlerin de olabileceğini belirtti.
Şener, “Türkiye için 13 Eylül'e kadar girişimler sürüyor. Yusuf Sarı, Yusuf Yazıcı, Onyekuru, Adrien Rabiot olmak üzere 4 futbolcu listede. Başka sürprizler de olabilir” sözleriyle Sarı Kırmızılıların ilgilendiği 4 ismi açıkladı.
"DERBİ’DE 5 YER"
Süper Lig'de 6. haftada oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisiyle ilgili de iddiada bulunan Ertem Şener, “Galatasaray, 3-5-2 sistemiyle derbiye çıksın, o kadro Kadıköy'de 5 tane yer. Michy Batshuayi ve Victor Osimhen ikilisi yan yana olmaz, uymaz. Mauro Icardi yetişirse bir şey diyemem ama diğer türlü Galatasaray sahada çok eksik kalır, tıkanırlar” yorumunda bulundu.

Spor Haberleri