Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mauro Icardi’nin takımdaki geleceğine dair konuştu.
“GALATASARAY SEVGİSİNİ KİMSE SORGULAMASIN”
Trabzonspor maçını hatırlatan Kavukçu, "Mauro Icardi gerçek bir Galatasaraylıdır, bunu kimse göz ardı etmesin. Kendisiyle her gün konuşuyoruz, morali çok iyi. Görev alması halinde Trabzonspor maçında oynamaya ve her türlü katkıyı vermeye hazır olduğunu iletti. Icardi'nin Galatasaray sevgisini kimse sorgulamasın, onu hepimiz çok seviyoruz” dedi.
“OTURUP HER ŞEYİ KONUŞACAĞIZ”
Sezon sonunu işaret eden Kavukçu, "Bizde ahde vefa vardır, bizi kimse başkalarıyla karıştırmasın. Sezon sonu şampiyon olduktan sonra Başkanımız Dursun Özbek ve ben, Icardi ile oturup her şeyi konuşacağız. Mauro Icardi, kalmak istediği süre boyunca Galatasaray'da kalacaktır” ifadelerini kullandı.
“EN UFAK SORUN GÖRMEDİM”
Alacakları için ihtarname gönderilmesi hakkında ise Kavukçu, "İhtarname süreci tamamen şirketlerin yürüttüğü rutin bir işlemdir. İki yıldır buradayım, Icardi'nin ağzından ödemelerle ilgili tek bir kelime duymadım, en ufak bir sorun da görmedim. Icardi bu konularda duruşuyla tamamen örnek bir oyuncudur” sözlerini sarf etti.