G.Saray'dan F.Bahçe'ye Transfer Çalımı

Şampiyonluk şansını son haftaya bırakan Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferde yine ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Sarı-Kırmızılı kulüp, yıldız oyuncuyu İstanbul'a getirdi.

Süper Lig'in 37. haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye evinde 1-0 mağlup olan Galatasaray, şampiyonluk şansını son hafta oynayacağı Konyaspor deplasmanına bıraktı.

Şampiyonluk yarışının yanı sıra transfer çalışmalarına da başlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, orta sahaya takviye yapmak istiyor. Şimdiden görüşmelere başlayan yönetim ezeli rakibine transfer çalımı atmaya hazırlanıyor.

GALATASARAY'DAN NDIDI BOMBASI!

Bu sezon Championship'i şampiyon olarak tamamlayarak yeniden Premier Lig'de mücadele etmeye hak kazanan Leicester City'nin yıldız oyuncusu Wilfred Ndidi'nin sözleşmesi önümüzdeki ay sona eriyor.

Son aylarda Süper Lig devleri ile adı anılan Nijeryalı oyuncu, İstanbul'a geldi. Galatasaray'ın Leicester City'ye kiraladığı Yunus Akgün, takıma geri dönmüştü. Milli oyuncu, yanında sürpriz bir ismi de getirdi.

NDIDI ERDEN TİMUR İLE GÖRÜŞTÜ!

Türkiye'ye gelen Wilfried Ndidi, Erden Timur ile bir görüşme gerçekleştirdiği ve bunun sonucunda prensip olarak anlaşmaya vardığı iddiaları gündeme geldi.

Sarı-kırmızılılar, bir süredir Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan başarılı orta sahayı kadrosuna katarak ezeli rakibine de çalım atmış olacak.

LEICESTER CITY KARNESİ

Wilfred Ndidi, bu sezon Leicester City formasıyla 36 maçta 2355 dakika süre aldı.

Başarılı orta saha oyuncusu, bu mücadelelerde 6 gol ve 6 asist üreterek takımının şampiyonluğunda önemli bir rol üstlenmeyi başardı.

Spor Haberleri