Galatasaray büyük transferi bitirmek üzere! Icardi sakatlanınca mecbur kaldılar!

Transfer sezonunun kapanmasına kısa bir süre kala Galatasaray'da hareketli saatler yaşanmaya başladı. Sarı-Kırmızılı kulüp, yıldız golcüsü Mauro Icardi'nin sakatlanmasının ardından sürpriz bir yıldız için harekete geçti.

Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi geldi. Süper Lig'de ve Avrupa büyük başarılar elde ermek isteyen Sarı-Kırmızılı kulüpten Mauro Icardi'nin sakatlığının ardından sürpriz bir hamle geldi.

G.SARAY'DAN VICTOR OSIMHEN HAMLESİ

Corriere dello Sport'ta yer alana habere göre Galatasaray, Mauro Icardi'nin sakatlığı sonrası Napoli'den Victor Osimhen'i kiralamak için harekete geçti.

Haberde Osimhen'in 11 milyon euroluk maaşının tamamı Galatasaray tarafından karşılanacağı belirtildi. Nijeryalı yıldızın güncel piyasa değeri 100 milyon euro.

NAPOLİ TEKNİK DİREKTÖRÜ TRANSFERİ DOĞRULADI

Sports Digitale'ye konuşan Napoli Sportif Direktörü Giovanni Manna, "Galatasaray ile Osimhen için görüşmelerimiz doğru ve anlaşmaya yakınız." ifadelerini kullandı.

G.SARAYLI YÖNETİCİLER NAPOLİ'YE GİDİYOR

A Spor'da yer alan habere göre ise Galatasaray Yöneticisi İbrahim Hatipoğlu ve Futbol Direktörü Cenk Ergün, Victor Osimhen transferi için Napoli'ye gidiyor. Osimhen'in Galatasaray’a transfer olmayı kabul ettiği belirtildi.

OSIMHEN'İN GEÇEN SEZONKİ KARNESİ

25 yaşındaki yıldız golcü, geride bıraktığımız sezon Napoli formasıyla 32 maçta forma giydi.

Victor Osimhen, çıktığı bu karşılaşmalarda takımına 17 gol ve 4 asistlik skor katkısı sağladı.

Spor Haberleri