Galatasaray'da orta sahaya sürpriz isim!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını son hızla sürdüren Galatasaray, orta sahaya takviye yapmak için harekete geçti. Sarı-Kırmızılı kulüp, Leon Goretzka'ya gündemine aldı.

Son olarak kadrosuna Elias Jelert'i katan Galatasaray, orta saha transferi içi de çalışmalarına başladı. Bu kapsamda harekete geçen Sarı-Kırmızılı kulübün, Bundesliga devi Bayern Münih'in orta sahası Leon Goretzka ile ilgilendiği öne sürüldü.

G.SARAY'DA LEON GORETZKA SESLERİ

Cimbom'un daha öncede kadrosuna katmak istediği ancak sonuç alamadığı yıldız için yeniden harekete geçtiği belirtildi. Tamamen orta saha transferine odaklanan Sarı-Kırmızılılar, transferi kısa süre içinde tamamlamayı hedefliyor.

Aslan'ın 30 yaşındaki Alman orta saha için 10 milyon euronun üzerinde bir teklif sunacağı belirtildi. Ayrıca Sarı-Kırmızılıların oyuncu için belirlediği maaş ise 5 milyon euro bandında.

TRANSFERDE OKAN BURUK DETAYI

Öte yandan Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un transfer listesinde ilk sıralarda yer adlığı ve Sarı-Kırmızılı yönetimin bu nedenle transferde ısrarcı olduğu belirtildi.

Spor Haberleri