Galatasaray'da Konyaspor Maçına Özel Sürpriz Karar!

Ezeli rakibi Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Galatasaray, şampiyonluk şansını son hafta oynayacağı Konyaspor maçına bıraktı. Kritik maç öncesi Sarı-Kırmızılı yönetim sürpriz bir karar imza attı.

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'la kozlarını paylaşacak. Şampiyonluk maçına çıkacak olan Sarı-Kırmızılılarda yönetimden sürpriz bir hamle geldi.

KONYASPOR MAÇINA ÖZEL PRİM BELİRLEMEDİ

Galatasaray'ın şampiyonluğa ulaşması durumunda sarı-kırmızılı futbolcular sözleşmelerindeki maddeler nedeniyle yüklü bir gelirin sahibi olacak. Futbolcuların bu gelirini göz önünde bulunduran Galatasaray yönetimi, Konyaspor maçı için özel bir prim belirlemedi.

Ancak Sarı-Kırmızılı kulüp, şampiyonluğun gelmesi halinde futbolcuların bu başarısını da karşılıksız bırakmayacak.

"ŞAMPİYONLUKTAN DAHA GÜZEL BİR PRİM OLAMAZ"

Başkan Dursun Özbek'in, önceki gün Florya'da gerçekleşen piknikte, "Şampiyonluktan daha güzel bir prim olamaz" dediği öğrenildi.

Ekibiyle de sohbet eden Özbek'in, "Seçimden Florya'nın etkilenmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yine de sandık bu. Kaybedersek şampiyonluk da riske girer. Oyuncular etkilenir. Konya'ya kim gidecek? Kim takımın yanında olacak" diye konuştuğu öğrenildi.

Spor Haberleri