Galatasaray'da yeni başkan belli oluyor

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen genel kurulda Metin Öztürk, İbrahim Özdemir,Eşref Hamamcıoğlu, Burak Elmas ve Yiğit Şardan başkanlık için yarışıyor.

Genel kurulda ilk olarak kongre divan başkanlığına İrfan Aktar seçildi.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrede adaylardan Metin Öztürk 2, İbrahim Özdemir ile Eşref Hamamcıoğlu 3, Burak Elmas 7, Yiğit Şardan da 8 numaralı sandıkta oylarını verdi.

Kulübün eski başkanlarından Faruk Süren, Adnan Polat ve Dursun Özbek, sarı-kırmızılı takımın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu ile eski futbolcular Gökhan Zan, Necati Ateş, Hakan Ünsal, Vedat İnceefe de liseye gelerek oylarını kullandı.

 Galatasaray'da seçim kuyruğu İstiklal Caddesi'ne taştı

Galatasaray'ın yeni başkanının belli olacağı seçimde oy kullanmak isteyen sarı-kırmızılı üyelerin oluşturduğu kuyruk İstiklal Caddesi'ne taştı.


Galatasaray Olağan Genel Kurulu'nda oy verme işlemi sabah 10.00'da başladı. 15.00'e kadar oylarını kullanmak zorunda olan sarı-kırmızılı üyeler, Galatasaray Lisesi'ne girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. İstiklal Caddesi'ne kadar taşan kuyruğun sonu adeta gelmek bilmedi.

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray ruhu bugün burada yaşıyor

Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden Hamza Hamzaoğlu, “Bugün güzel olan Galatasaray ruhu pandemiye rağmen burada yaşıyor olması. Hangi sonuç çıkarsa çıksın değişen bir şey olmayacak. Çünkü herkes Galatasaray için en iyisini yapmaya aday oldu ve yapacaktır da” dedi.

Pandemiye rağmen katılımın yoğunluğuna dikkat çeken Hamzaoğlu, “Bugün güzel olan Galatasaray ruhu pandemiye rağmen burada yaşıyor olması. İnanılmaz bir kalabalık Galatasaray’a karşı görevini yerine getirmek için burada. Sorumluluğunu bilincinde. Yaşlısından gencine herkes Galatasaray için en iyisi olsun istiyor. Çok değerli başkan adaylarımız var. Hangi sonuç çıkarsa çıksın değişen bir şey olmayacak. Çünkü herkes Galatasaray için en iyisini yapmaya aday oldu ve yapacaktır da. Galatasaray için hayırlısı olsun” ifadelerini kullandı.

'10 dakika kala geldi'

Galatasaray'da mevcut başkan Mustafa Cengiz, oy kullanma işleminin bitimine 10 dakika kala liseye geldi. Mustafa Cengiz: "Camiamız için hayırlı uğurlu olsun. Ne olacaksa Galatasaray'ın hayrına olsun. Bütün dileğimiz bu."

Galatasaray başkanlık seçiminde 5 saat süren oy verme işlemi sona erdi

Galatasaray başkanlık seçiminde 4 bin 731 oy kullanıldı.

Oy sayımı başladı

1. Sandık sonuçları

2. Sandık sonuçları

3. Sandık sonuçları  

4. Sandık sonuçları

5. Sandık sonuçları

6. Sandık sonuçları

7.Sandık sonuçları

8.Sandık sonuçları

9.Sandık sonuçları

10.Sandık sonuçları

 

AA / İHA

 

Spor Haberleri