Galatasaray'da hezimet sonrası "Fatih Terim" sesleri

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Young Boys'a 1-0 yenilen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Sarı-Kırmızılılarda yenilgi sonrası Fatih Terim sesleri yükseldi.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında Rams Park’ta Young Boys’la karşılaştığı maçı 1-0 kaybetti. Müsabakanın tek golünü tek golü 87. dakikada Virginius'tan geldi. Genel skorda İsveç ekibine 4-2 kaybeden Sarı-Kırmızılılar, Devler Ligi'ne veda etti.

GALATASARAY'DA FATİH TERİM SESLERİ

Mağlubiyetin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Cim-Bom'da Fatih Terim sesleri yükselmeye başladı. Karşılaşmanın ardından bazı Galatasaray'lı taraftarlar Okan Buruk'un istifa etmesini ve Fatih Terim'in de geri gelmesini istediklerini söyledi.

Taraftarların Fatih Terim isteği sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

HATİPOĞLU'NDAN OKAN BURUK'A DESTEK

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi ve Sportif AŞ Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk'a destek olan Hatipoğlu, "Biraz daha fazla mücadele etmeliyiz ve bu takımın eksik noktalarını gidermeliyiz. Hocamıza güveniyoruz. Galatasaray'ın geninde kazanmak var. Süper Kupa maçı bizim için erkendi. Önümüzde UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig şampiyonluğu var. Yarın tekrar bir başlangıç yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

AHMET ÇAKAR'IN TERİM İDDİASI

Öte yandan Beyaz TV yorumcusu Ahmet Çakar, Galatsaray-Young Boys maçı öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu.

Sarı-Kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde eleneceği ve Cim-Bom'da Fatih Terim seslerinin yükseleceğini söyleyen Çakar, "Muhtemelen Çarşamba sabahı Okan Buruk topun ağzına gelecek. Yönetim Kurulu üyeleriyle karşı karşıya gelecek. Camiada Fatih Terim sesleri yükselecek. Ben yayıncı kuruluşun patronu olsam Galatasaray'ın başında Okan Buruk'u değil, Fatih Terim'i görmek isterim.

Galatasaray'da bazı hücre sistemiyle çalışan bir hegemonya hakim. Bu hegemonya Fatih Terim etkisi... Daha önce Mustafa Denizli, Şenol Güneş ve diğer hocalar önünde şampiyonluk kazanan Fatih Terim, bu kez dünyanın en iyi hocalarından Mourinho'nun önünde şampiyon olup gücünü göstermek isteyecek. Böyle bir isteği var. Daha önce Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Fatih Terim'in Jose Mourinho'dan daha iyi hoca olduğunu söylemedi mi?" dedi.

Spor Haberleri