Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz'a dev zam! En çok kazanan yerli olacak

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti. 5 yıllık yeni sözleşme planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, yıldız futbolcunun ücretini yerli futbolcular için tavan olarak belirleyecek.

Son olarak Victor Osimhen transferiyle büyük ses getiren Galatasaray, transfer çalışmalarını son hızla sürdürüyor. İç transferde de çalışamalara başlayan Sarı-Kırmızılı kulüp, Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme yapmayı planlıyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ'A YENİ SÖZLEŞME

Sabah'ta yer alan habere göre Galatasaray, milli futbolcuyla 5 yıllık yeni sözleşme imzalamak için harekete geçti. Haberde ayrıca Sarı-Kırmızılıların, yıllık 10 milyon TL alan milli futbolcunun ücretini 75 milyon TL'ye çıkartacağı belirtildi.

Haberin detayında bu ücretin yerli futbolcular için tavan ücret olacağı ve transfer döneminin kapanmasının ardından Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme imzalayacağı aktarıldı.

BARIŞ ALPER YILMAZ'IN GALATASARAY KARNESİ

24 yaşındaki yıldız futbolcu, Galatasaray formasıyla 114 maçta boy gösterdi. Barış Alper Yılmaz, çıktığı bu karşılaşmalarda 13 gol ve 14 asist kaydetti.

Milli futbolcu, Sarı-Kırmızlı takımda 2 Süper Lig ve 1 Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Spor Haberleri