Galatasaray'a kurulan tezgahı açıkladı

Serhat Ulueren, Galatasaray - Adana Demirspor maçında yaşananların sarı-kırmızılılara karşı tezgah olduğunu söyledi.

Adana Demirspor’un Galatasaray karşısında sahadan çekilmesi üzerine konuşan Serhat Ulueren çarpıcı iddialarda bulundu. Galatasaray’a tezgah kurulduğunu belirten Ulueren, Adana Demirspor’u eleştirdi.

Ulueren’in sözleri şu şekilde:

"Aslında maçtan sonra Okan Buruk güzel konuştu, rakibin büyüklüğünü överek ılıman şeyler söyledi ama maçta daha 4.dakikadan hemen dirsek pozisyonunda söylenip duruyorsun hakeme karşı. Biraz bekle hocam ya. Daha ilk dakikadan hemen söylenip duruyorsun."

“HACIOSMANOĞLU’NUN KOLTUKTAKİ ÖMRÜ ÇOK AZALDI”

"TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun artık o koltuktaki ömrü çok azaldı. Zaten Göksel Gümüşdağ da ona karşı geliyor. Ya gerçekten büyük değişiklikler yapacak ya da yakın zamanda o görevden gidecek. Yazık günah orada bulun taraftarlara, harcadıkları bilet paralarına, ulaşım paralarına. Seyir zevklerini elinden aldınız. Hafta sonu hiç oldu insanların."

“GALATASARAY’A TEZGAH HAZIRLADILAR”

"Çok net söylüyorum bu işin içerisinde başka şeyler var. Galatasaray'a karşı tiyatro hazırladılar Kim ne derse desin. Ya bu maçı zaten Galatasaray alacaktı. Okan Buruk'un aklı yok mu? Kazanacağını bildiği için zaten 4 tane oyuncusunun kartlarını temizlettirdi adam takımının form durumu düşük olsa böyle yapar mı? Bunu bildikleri için de Galatasaray'ı tezgaha getirdiler. Büyük bir oyun yaptılar."

“ADANA DEMİRSPOR MAĞDUR İLAN EDİLDİ”

"Ne oldu şimdi? Galatasaray'ın adı yine kirlendi, kollanıyor algısı oluştu. Hatayspor maçında penaltıları verilmedi. Ona ne diyecekler? Bu kulüpler o kadar transfer yapıyorlar, oyuncu getiriyorlar, yatırım yapıyorlar, sponsor buluyorlar. Her şeyi hakeme yıkmak doğru değil. Adana Demirspor güzel bir şov yaptı. Kimse Balotelli, Onyekuru, Emre Akbaba, Belhanda, Svensson, Ndiaye gibi isimlere giden paraları konuşmuyor. Kulübün kasası boşaltılmış FIFA yasağını dile getirmiyor. Ne oldu? Her şey temizlendi kapandı. Adana Demirspor mağdur ilan edildi. İstediklerini aldılar."

Spor Haberleri