×
  • Anasayfa
  • Siyaset
  • Ekonomi
  • Türkiye
  • Dünya
  • Yaşam
  • Spor
  • Sağlık
  • Otomotiv
  • Sıcak Haber
  • Finans
  • Magazin
  • Özel Haber
  • Bilim ve Teknoloji
  • Kültür Sanat
  • Programlar
  • Tanıtım Bülteni
  • Eğitim
☰
  • Anasayfa
  • Spor

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye yapılan operasyonu açıkladı

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında Galatasaray ile Fenerbahçe rakipleriyle aradaki puan farkını açarken Rasim Ozan Kütahyalı’dan gündemi sarsan TFF ve MHK iddiası geldi.

03 Aralık 2024 Salı 13:06
110

Fenerbahçe, Süper Lig'de sahasında konuk ettiği Gaziantep FK'yı 3-1 mağlup etti.
Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri, Oğuz Aydın, Becao ve Edin Dzeko attı.

210

Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin Gaziantep FK ile oynadığı maçın ardından gündem olan açıklamalar yaptı.

310

''MAYIS'IN 20'SİNE KADAR YAN YANA GÖTÜRECEKLER''

410

Kütahyalı'dan flaş TFF ve MHK iddiası geldi ve Galatasaray ile Fenerbahçe'ye operasyon yapıldığını belirterek takımların denk gideceğini iddia etti.

510

Kütahyalı açıklamasında, ''Galatasaray ve Fenerbahçe'yi Mayıs'ın 20'sine kadar yan yana götürecekler. Operasyonu yapmışlar. Şu an Fenerbahçe ittiriliyor. Hakem de 'Fenerbahçe'nin yenmesi lazım' diye maça çıkmış'' ifadelerini kullandı.

610

HAKEM KARARLARINA İSYAN ETTİ

710

Fenerbahçe-Gaziantep FK maçında hakem kararları maça damga vurdu.

810

Bu konuya da değinen Kütahyalı, yayıncı kuruluşa isyan etti.

910

''YAYINCI KURULUŞ SEN DE Mİ BU TEZGAHIN İÇİNDESİN?''

1010

Gaziantep FK'nın 3 tane penaltı kazanması gerektiğini savunan Kütahyalı, ''Gaziantep FK'nın 3 penaltısı da bana göre babalar gibi penaltı. Buradan yayıncı kuruluşa sesleniyorum; bu topsuz alandaki pozisyonu neden göstermiyorsunuz? Ahmet Çakar fark etmeseydi, Türkiye bunu görmeyecekti! Yayıncı kuruluş sende mi bu tezgahın içerisindesin?'' dedi.

Spor Haberleri

© 2005

Halk TV


‧ Anasayfa ‧ İletişim