Galatasaray Rizespor ilk 11'ler belli oldu. Flaş Osimhen kararı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Çaykur Rizespor karşısında sahaya süreceği ilk 11’i açıkladı. Buruk dünya yıldızı yeni transfer Victor Osimhen'i ilk 11'de görevlendirdi.

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor’u konuk edecek. RAMS Park’ta oynanacak ve saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. VAR koltuğunda ise Emre Kargın oturacak.

1 maç eksiği bulunan Sarı-Kırmızılı takım oynadığı 3 maçı da kazanıp 9 puan topladı. Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftası öncesi liderlik koltuğunda oturan ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 2. sırada yer alıyor. Rizespor ise ilk 4 haftadan 4 puan çıkarabildi. Karadeniz ekibi puan cetvelinde 12. sırada.

İlk 11’ler Açıklandı

Galatasaray: Muslera, Kaan Ayhan, Sanchez, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Gabriel Sara, Yunus Akgün, Mertens, Barış Alper, Osimhen

Rizespor: Grbic, Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Hadziahmetovic, Olawoyin, Akintola, Veresanovic, Zeqiri, Sowe

Ziyech ve Icardi sakat

Rizespor maçı öncesi Galatasaray’da Mauro Icardi ve Hakim Ziyech'in sakatlıkları bulunuyor. Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Icardi ve Fas Milli Takımı’nın Lesotho ile yaptığı maçta sakatlanan Ziyech, Rizespor mücadelesinde görev alamayacak.

Galatasaray son 4 maçı kazandı

Galatasaray, Süper Lig’de Çaykur Rizespor’a karşı oynadığı son 4 maçı da kazandı. Bu maçlarda Sarı-Kırmızılılar, rakibini 6-2, 1-0, 4-2 ve 3-2’lik skorlarla mağlup etti.

Galatasaray: 30 Rizespor: 7

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında 45. kez karşı karşıya gelecek. 1979-1980 sezonundan itibaren yapılan 44 lig maçından 30’unu Galatasaray, 7’sini Çaykur Rizespor kazandı, 7 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçlarda 106 gol atarken, Rizespor 46 golle karşılık verdi.

Spor Haberleri