G.Saray'ın gollü provasına Batshuayi damgası

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya 1. Ligi ekiplerinden Trencin ile karşılaştı. Galatasaray'ın 4-1'lik skor ile galip geldiği karşılaşmaya Michy Batshuayi damga vurdu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovakya 1. Ligi ekiplerinden Trencin ile karşılaştığı hazırlık maçında 4-1 galip geldi. Maçta Michy Batshuayi'nin performansı dikkat çekti.

22. dakikada Dries Mertens'in baskısı sonrası topu önünde bulan Batshuayi, Hakim Ziyech'e müthiş bir pas vererek golün asistini yaptı.

23. dakikada Batshuayi, ceza sahası dışında topla buluştuktan sonra Mertens'e pas verdi ve Mertens, bu pası değerlendirerek ceza sahası dışından aşırtma bir vuruşla gol attı.

24. dakikada ise Batshuayi, Kerem Demirbay'ın ortasında arka direkte yaptığı vuruşla gol sevinci yaşadı. Bu gol, Batshuayi'nin Galatasaray formasıyla attığı ilk gol oldu.

Trencin'in tek golü 82. dakikada Uchegbu'dan geldi.

Galatasaray'ın Avusturya kampının ilk etabı bu maçla tamamlandı. Sarı-kırmızılılar, Türkiye'ye döndükten sonra 22 Temmuz'da tekrar Avusturya'ya giderek 24 Temmuz'da Lecce ve 27 Temmuz'da Parma ile maç yapacaklar.

Galatasaray, ilk hazırlık maçında LASK'a 3-2 mağlup olurken, ikinci maçında Fortuna Düsseldorf'a 5-2 yenilmişti.

ZİYECH'İN PERFORMANSI DİKKAT ÇEKİYOR

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, Avusturya kampında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Geçen sezon kiralık olarak sarı-kırmızılı takıma katılan Ziyech, sakatlıklar ve Afrika Uluslar Kupası'na gitmesi nedeniyle istikrarlı forma giyemese de, etkili performansıyla elde edilen şampiyonlukta önemli bir rol oynadı. Avusturya kampında gösterdiği formuyla Ziyech, yeni sezon öncesi Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırıyor.

Spor Haberleri