Ve Fenerbahçe resmen açıkladı! Ferdi gidiyor

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi tamamlandı. İmzayı atmak üzere olan Kadıoğlu'nun transfer detayları belli oldu. Kadıoğlu'nun İngiltere'ye gidiş saati de belli oldu. Fenerbahçe resmi açıklamayı duyurdu.

Fenerbahçeli taraftarların gözdesi milli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nun transferinde son aşamaya gelindi. Kariyerine İngiltere Premier Liginde devam edecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun transferinin detayları belli oldu.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe'den ayrılması artık kesinleşen Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için Fenerbahçe ve Brighton takımları arasında anlaşma tamamlandı. Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki sol beki Ferdi Kadıoğlu daha önce Premier Lig ekibi Brighton ile bireysel olarak anlaşma sağlamış ve kulüplerin anlaşmasını beklemeye geçmişti.

30 MİLYON POUND ÖDENECEK

Fenerbahçe, Brighton ile yaptıkları anlaşma doğrultusunda milli futbolcunun transferinden 30 milyon Pound (35.2 milyon Euro) kazanacak.

EN YÜKSEK BEDELLİ TRANSFER

Transferin resmileşmesi ile beraber Ferdi Kadıoğlu, Fenerbahçe'nin en çok bonservis geliri elde ettiği oyuncu olacak.

Fenerbahçe’de 204 resmi maça çıkan milli futbolcu 18 gol, 22 asistle skor katkısı da vermeyi başardı.

Bu rakam Ferdi’yi Türkiye’den yurt dışına satılan en pahalı futbolcular listesinin zirvesine taşıyacak ve en pahalı Türk yapacak.

İNGİLTERE'YE GİDİYOR

Ferdi Kadıoğlu'nun transfer görüşmelerini sürdürmek için İngiltere'ye gidişi de planlandı. Milli futbolcu, ailesiyle birlikte saat 20.30’da Atatürk Havalimanı’ndan özel uçakla İngiltere’ye gidecek.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Fenerbahçe transferin detaylarını açıkladı. Kulübün resmi hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bilgilendirme

Futbolcumuz Ferdi Kadıoğlu, Premier Lig ekiplerinden Brighton & Hove Albion FC ile transfer görüşmelerini ilerletmek ve sağlık kontrolünden geçmek üzere kulübümüz tarafından izinli bir şekilde İngiltere’ye gidecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Spor Haberleri