Fenerbahçe'nin Yıldızı Beşiktaş Yolunda!

Bu sezon ligde umduğunu bulamayan Beşiktaş yeni sezona iddialı bir kadroyla başlamak için çalışmalarını son sürat sürdürüyor. Bu bağlamda planlamalarını sürdüren Siyah-Beyazlı kulüp, Fenerbahçe'nin yıldızı için harekete geçti.

Teknik direktörlük koltuğuna Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst'u getiren Beşiktaş, transfer çalışmaları hareketli geçiyor. Gelecek sezon son haftaya kadar şampiyonluk yarışının içinde olmak isteyen Siyah-Beyazlı kulüp, iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvadı.

FENERBAHÇELİ RYAN KENT İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Bronckhorst'un raporu doğrultusunda harekete geçen yönetim transfer listesine sürpriz bir ismi aldı. Siyah-Beyazlı kulüp, bu kapsamda Fenerbahçe'de forma giyen Ryan Kent için harekete geçti. Hollandalı Teknik Direktör Van Bronckhorst'u takımda görmek istediği Glasgow Rangers'tan eski öğrencisi Ryan Kent, için ilerleyen haftalarda görüşmelerin başlayacağı öne sürüldü.

2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcuyla maaş yükünden kurtulmak adına transfere sıcak bakan Fenerbahçe'nin bonservis bedelinde indirime gideceği iddiaları ortaya atıldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 18 maça çıkan Ryan Kent, toplam 736 dakika süre aldı.

Kent, boy gösterdiği bu maçlarda takımına 1 gol ve 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Spor Haberleri