Fenerbahçe'ye Lugano maçı öncesi kötü haber! Yeni transferi sakatlandı

Süper Lig devi Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda karşılaşacağı Lugano maçı için çalışmalarını tamamlandı. Sarı-Lacivertlilerin yeni transferi Allan Saint-Maximin, son idmanda yer almadı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci eleme turunda yarın İsviçre'nin Lugano ekibiyle deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel çalışmanın yapıldığı öğrenildi.

Bu antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, saat 14.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla İsviçre'nin Basel kentine gidecek.

SAINT-MAXIMIN SON ANTRENMANDA YER ALMADI

Darbeye bağlı ağrısı bulunan yeni transfer Allan Saint-Maximin, son idmanda yer almadı.

Maximin'in yanın sıra milli takımdan sakatlığı bulunan Samet Akaydın da takımdan ayrı çalıştı.

FENERBAHÇE-LUGANO MAÇI NE ZAMAN?

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Lugano ve Fenerbahçe'nın kozlarını paylaşacağı karşılaşma, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30’da başlayacak.

Thun şehrindeki Stockhorn Arena stadyumunda oynanacak müsabaka, D-Smart ve D-Smart GO'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Spor Haberleri