Fenerbahçe'nin rakibi Lille'nin hocasından flaş açıklama!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano'yu eleyen Fenerbahçe, 3. ön eleme turunda Fransız ekibi Lille'nin rakibi oldu. Eşleşmenin ardından Fransız ekibinin teknik direktörü Bruno Genesio, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano'yu deplasmanda 4-3 kendi evinde ise 2-1 mağlup ederek bir üst tura çıktı. Sarı-Lacivertli takım, 3. ön eleme turunda Fransa ekibi Lille'nin rakibi oldu.

Süper Lig devi Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından Lille Teknik Direktörü Bruno Genesio, açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE BİRAZ ZORLANMIŞ"

Fenerbahçe'nin Lugano karşısında zorlandığını belirten Genesio, "Ön eleme turlarında maçlar her zaman zorlu geçiyor. Fenerbahçe veya Lugano fark etmeksizin rakibin kim olduğu çok önem taşımıyor. Fenerbahçe de bugün biraz zorlanmış; önce geri düşmüşler, sonra geri dönmüşler." ifadelerini kullandı.

"YETERLİ KALİTEYE SAHİBİZ"

Turu geçmek için her şeyi yapacaklarını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bu maçlarda fark çok az oluyor ve her şeyi detaylar belirliyor. Bu nedenle, her iki maçta da yüksek konsantrasyonla sahaya çıkıp şansımızı sonuna kadar zorlamalıyız. Yeterli kaliteye sahibiz, iki maç için de takımıma güvenim tam." sözlerini sarf etti.

Spor Haberleri