Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı teklif dudak uçuklattı! "Avrupa'nın en çok kazanan beklerinden olacaktı"

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin rekor bedelle Brighton'a gönderdiği Ferdi Kadıoğlu için yaptığı teklifi açıkladı. Portekizli teknik adam Ferdi için "Kalsaydı Avrupa'nın en çok kazanan beklerinden olacaktı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nu 30+5 milyon euro gibi rekor bir bonservisle Brighton'a transfer etmişti. Sarı-Lacivertliler, milli futbolcunun kalması için yeni sözleşme de önermişti. Süper Lig devinin Ferdi için yaptığı teklif ortaya çıktı.

YILLIK 4 MİLYON EUROLUK YENİ TEKLİF

Sabah'ta yer alan habere göre Fenerbahçe, ayrılmadan önce 1.5 milyon euro kazanan Ferdi Kadıoğlu'na 4 milyon euro teklif etti. Ancak yıldız futbolcu, kariyerine Premier Lig'de devam etmek istediğini belirterek Brighton'ın 2.5 milyon euroluk teklifine "evet" dedi.

MOURINHO: KALSAYDI AVRUPA'NIN EN ÇOK KAZANANI OLACAKTI

Jose Mourinho da Alanyaspor galibiyeti sonrası Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı teklife değinmişti. Portekizli teknik adam konuya ilişkin, "Fenerbahçe Ferdi'yi satmayı hiç istemedi. Kulüp, Ferdi'ye harika bir teklif yaptı. Kabul etseydi Avrupa'nın en çok kazanan bek oyuncularından biri olacaktı ama oyuncu gitme kararı verdi." ifadelerini kullanmıştı.

Spor Haberleri