Fenerbahçe'nin Eski Sportif Direktörü Tutuklandı

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü ve Toulouse’un başkanı Damien Comolli, "sahte menajer" soruşturması kapsamında tutuklandı.

Bir dönem Fenerbahçe'de sportif direktörlük yapan Damien Comolli, Fransa'da devam eden "sahte menajer" soruşturması kapsamında tutuklandı.

SAHTEM MENAJER SORUŞTURMASINDA TUTUKLANDI

Fransız futbol kulübü Toulouse'un başkanlığını dört yıldır yürüten Damien Comolli'nin, eski Paris Saint-Germain teknik direktörü Christophe Galtier'in evlatlık oğlu John Valovic-Galtier ile birlikte bir soruşturma kapsamında tutuklandığı bildirildi.

Geçtiğimiz yaz, Galtier'in başka bir oğlu Jordan Galtier, Toulouse'da Carles Martínez Novell'in yardımcı antrenörlüğüne getirilmişti. İddialara göre, Toulouse'un başkanı Comolli, bu anlaşmanın bir parçası olarak sahte bir menajer olan John Valovic-Galtier'i de bu işe dahil etti.

Şu anda devam eden soruşturma kapsamında dokuz kişi gözaltında tutuluyor. Comolli'nin yargılanmasının bu ay içinde başlaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE NE ZAMAN GÖREV YAPTI?

Damien Comolli, Fenerbahçe'ye 2018 yazında geldi. Sarı-LAcivertli kulüpte 1.5 yıl sportif direktör olarak görev yapan Comolli, Ali Koç'un başkan seçilmesinin ardından gelmişti. Comolli, daha sonra Temmuz 2020'de Toulouse'un başkanı olmuştu.

Spor Haberleri