Fenerbahçeli Yıldız Yönetime Haber Yolladı: Gidiyorum

Yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de yıldız futbolcu, menajeri vasıtasıyla takımdan ayrılmayı istediğini yönetime bildirdi.

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren Sarı-Lacivertli kulüp, transferde de iddalı isimlere yöneliyor. Transfer çalışmaları sürerken Bright Osayi-Samuel'den flaş bir hamle geldi.

OSAYI'DEN YÖNETİME MESAJ

Geride bıraktığımız sezondaki performansıyla transferin gözdesi halien gelen Bright Osayi-Samuel, menajeri vasıtasıyla takımdan ayrılmayı istediğini yönetime bildirdi.

Devre arasından bu yana İngiliz ekiplerinin gündeminde olan 26 yaşındaki savunmacının, kariyerine İngiltere'de devam etmeye sıcak baktığı ve bunun için harekete geçtiği öğrenildi. Fenerbahçe'de 1 yıl daha sözleşmesi bulunan tecrübeli oyuncunun İstanbul'dan gelecek haberi beklediği ifade edildi.

YENİ SÖZLEŞME, FİKRİNİ DEĞİŞTİREBİLİR

Deneyimli futbolcunun, Haziran 2025'te bitecek kontratının yenilenmesi halinde fikrini değiştirebileceği bildirilse de Fenerbahçeli kurmaylar temkinli yaklaşıyor.

Takımın yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun transferler ve takım hakkında yapacağı raporu bekleyen Sarı-Lacivertli yöneticiler, bu bilgileri aldıktan sonra kararlarını hızla netleştirecekler.

Spor Haberleri