25 Ocak 2006 doğumlu 19 yaşındaki genç futbolcu Yusuf Akçiçek, bu sezon Fenerbahçe'nin çıkış yapan oyuncularından biri oldu.
Fenerbahçeli yıldız Bodrum'da arkadaşıyla güreşti
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Yusuf Akçiçek, yorucu geçen sezonun stresini atmak için soluğu Bodrum'da aldı. Akçiçek, arkadaşıyla denizin ve güneşin tadını çıkarırken, ikilinin şakalaşmaları ve güreştikleri anlar kameralara yansıdı.
Bu sezon süre aldığı 21 maçta 2 gol 1 asistlik skor katkısı da yapan genç stoper adını Avrupa takımlarının transfer listesine de yazdırdı.
Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı belli olmayan Yusuf Akçiçek, sezonun sona ermesiyle birlikte tatil için Bodrum'a gitti.
Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre, gün boyu plajda vakit geçiren ünlü futbolcu, bir ara iskelede arkadaşıyla tek ayak üzerinde denge antrenmanı da yaptı. Akçiçek'in keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.
Serinlemek için arkadaşıyla birlikte kendilerini suya bırakan ikili, daha sonra denizden çıkarak şakalaşmaya devam etti. İkilinin platform üzerindeki şakalaşması kısa sürede güreşe dönüştü.
Arkadaşıyla eğlenceli bir mücadeleye giren Yusuf Akçiçek'in tatildeki neşeli anları objektiflere yansıdı.