Fenerbahçe'den olaylı maç hakkında dikkat çeken adım

Olaylı Fenerbahçe Göztepe maçında yaşananların ardından tartışmalar sürüyor. Fenerbahçe Spor Kulübü yaşanan olaylarla ilgili suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Süper Lig ikinci haftasında İzmir'de oynanan Fenerbahçe-Göztepe maçından yaşananlar spor kamuoyunda günlerdir tartışılmaya devam ediyor.

PFDK YAPTIRIMLARI AÇIKLANDI

Yaşanan olaylarla ilgili PFDK yaptırımlarını açıklamış ve Göztepe'ye 2 maç saha kapatma cezası, Ali Koç'a 504 Bin lira para cezası ve olayda sorumluluğu olan Fatih Özkan'a 90 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

FENERBAHÇE'DEN SUÇ DUYURUSU

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklamada olaylarla ilgili suç duyurusunda bulunulacağı ifade edildi.

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Futbol Takımımızın, Trendyol Süper Ligin 2. haftasında Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynadığı müsabakanın öncesi, sırası ve sonrasında yaşanan tüm olaylar çerçevesinde Kulübümüz ve Başkanımız tarafından 54 kişi hakkında suç duyurusu yapılmıştır.

Bu suç duyuruları çerçevesinde bazı şüphelilere adli kontrol hükümleri uygulanırken bir kısım şüphelilere ise 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmış ve tedbir kararları uygulanmıştır.

Konu ile ilgili ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu nezdinde de görüşmeler dikkatle yapılmakta ve süreç takip edilmektedir."

Spor Haberleri