Fenerbahçe'den 95 milyonluk transfer harekatı! 3 yıldız birden!

Fenerbahçe'den çok konuşulacak transfer hamlesi. Sarı-Lacivertlilerin, Premier Lig devi Chelsea'nin 3 yıldızı için harekete geçtiği öne sürüldü.

Transfer çalışmalarına son hızıyla sürdüren Fenerbahçe'den 3 transfer hamlesi geldi. Sarı-Lacivertlilerde gözler, transfer çalışmaları kapsamında Premier Lig devi Chelsea'ye çevrildi.

3 TRANSFER BİRDEN

Fenerbahçe’yle adı anılan ilk isim Raheem Sterling. Kanarya ayrıca sol bek Ben Chilwell ve Benoit Badiashile ile de ilgileniyor. Fenerbahçe'de bu transfer operasyonu başarıyla sonuçlanırsa; piyasa değeri toplamda 95 milyon euroyu bulan Sterling, Ben Chilwell ve Benoit Badiashile bonservis bedeli ödenmeden kadroya dahil edilecek.

İLK HEDEF STERLING

Chelsea'nin kadroda düşünmediği Raheem Sterling, Sarı-Lacivertlilerin listesindeki ilk isim oldu. Kanarya'nın ayrıca sol bek transferi için Ben Chilwell için de harekete geçeceği öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin listesindeki son isimse Benoit Badiashile. Süper Lig devinin Chelsea’deki akıbeti belirsizliğini koruyan Fransız stoperi de listesine eklediği belirtildi.

İngiliz ekibinin, sol ayaklı Badiashile’ye takım aramaya başlaması halinde, Sarı-Lacivertliler kiralama teklifiyle Manchester City'nin kapısını çalacağı öne sürüldü.

Spor Haberleri