Fenerbahçe'de yabancı krizi! Gidecek 3 isim belli oldu

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de yabancı sayısının Ocak ayında 17'ye çıkması bekleniyor. Bu durumda Sarı-Lacivertliler 3 isimle yollarını ayıracak. İşte liste...

Beklenmeyen stoper sakatlıkları ve sezon başında kadro yapılanmasında eksikliği bilinen 6 numaraya devre arasında transfer yapmak için şimdiden araştırmalara başlayan Fenerbahçe teknik heyeti, bir yandan da kadrodan ayrılması gerekecek en az 3 oyuncuyu belirlemeye çalışıyor.

Fenerbahçe 3 yabancı ile yollarını ayıracak

Olası 2 transfer ve devre arasında Lincoln Henrique'nin sakatlıktan dönüşü Fenerbahçe'de yabancı futbolcu sayısını 17'ye çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kurallarına göre kadrosunda en fazla 14 yabancı futbolcu bulundurabilen Kanarya, 3 oyuncusu ile yollarını ayıracak.

İsmail Kartal'ın ayrılık adayları

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın ayrılık listesi belli oldu. Hürriyet'te yer alan habere göre 5 futbolcudan oluşan listedeki 3 isimle yollar ayrılacak.

Kent ve King öne çıkıyor

Sezon başında Rangers'tan transfer edilen fakat beklentilerin altında kalan Ryan Kent, Fenerbahçe'den ayrılması gündemde futbolcular arasında öne çıkıyor. Sakatlıklar nedeniyle istenilen seviyeye gelemeyen ve istikrarsız bir grafik çizen Joshua King'in ismi de gündemde.

Lincoln izlenecek, Zajc gönderilebilir

Uzun bir tedavi sürecinin ardından sahalara dönecek olan Lincoln Henrique'nin performansı izlenecek. Çapraz bağı yılrtılan Brezilyalı beklenenin uzağında kalırsa yollar ayrılabilir. Ayrıca formsuz görüntüsüyle dikkat çeken Miha Zajc da gönderilebilecek bir diğer isim.

Batshuayi'ye teklifler değerlendirilecek

Öte yandan Edin Dzeko ile forma savaşı veren ve oynamadığı için zaman zaman tepki gösteren Michy Batshuayi'ye gelecek olan teklifler de değerlendirmeye alınacak.

Spor Haberleri