Fenerbahçe'de En-Nesyri Krizi! Arabistan'dan Talip Çıktı

Fenerbahçe'de santrafor transferinde kesin gözüyle bakılan En-Nesyri isminde gecikme kuşkuları beraberinde getiriyor. Oyuncuya Suudi Arabistan'dan takip çıktığı öğrenildi.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Avusturya'nın Graz kentinde kampa giren sarı lacivertliler dün oynadıkları hazırlık maçında 1-1 beraber kaldılar. EURO 2024 sebebiyle tam kadro hazırlıklara giremeyen Fenerbahçe'de transfer haberlerinde ise beklenti sürüyor. Başkan Ali Koç kongre döneminde yıldız isimlerin takıma katılacağını açıklamıştı. As Başkan Acun Ilıcalı ise katıldığı televizyon programında Mourinho'nun listesindeki ilk ismi bitirmeye çok yakın olduklarını söyledi.

EN-NESYRİ TRANSFERİNDE SON DURUM

Geçtiğimiz günlerde kulübü Sevilla ile her konuda anlaşıldığı basına yansıyan En-Nesyri transferinde belirsizlik hala sürüyor. Fenerbahçe'yi takip eden muhabirlerin bir kısmı oyuncunun gelmesine kesin gözüyle bakıldığını aktarırken yabancı basında farklı gelişmeler aktarılıyor.

SUUDİ ARABİSTAN'DAN İLGİ VAR

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, "Fenerbahçe, En-Nesyri ile pazarlıklara devam ediyor. Suudi Arabistan'dan da oyuncuya yoğun bir ilgi var." dedi.

EN NESYRİ HENÜZ KARAR VERMEDİ

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe oyuncu konusunda Sevilla ile her konuda anlaştı ancak oyuncu henüz net kararını vermedi. Oyuncunun kararı bekleniyor.

EN NESYRİ'NİN KARİYERİ

En Nesyri, 1 Haziran 1997 yılında Fas’ta dünyaya geldi. Faslı oyuncu etkili sol ayağı ve 1,92 cm boyuyla dikkat çekiyor. Kariyerine Fas'ın Mohammed VI Futbol Akademisi'nde başlayan oyuncu 2015 yılında İspanya’nın Malaga takımına transfer oldu. Malaga formasıyla oynadığı 41 maçta 5 gol kaydeden Faslı oyuncu 2018 yılında 6 milyon Euro bonservis bedeliyle CD Leganés'e transfer oldu.

Leganés formasıyla 53 maçta 15 gol atan En Nesyri, 20 milyon Euro karşılığında Sevilla’nın yolunu tuttu. Sevilla formasıyla 4 yıl da 196 maçta forma giyen oyuncu 73 gol ve 7 asistlik katkı verdi. Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olan oyuncu en yüksek piyasa değerine (40 milyon Euro) 2021 yılında ulaştı. Faslı oyuncunun kariyerinde Malaga, CD Leganes, Sevilla gibi takımlar bulunuyor.

Spor Haberleri