Youssef En-Nesyri'den ilk açıklama: "Rakiplerin golcülerine bakmıyorum"

Fenerbahçe yeni transferi Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenliyor. İmza töreninde En-Nesyri Asbaşkan Acun Ilıcalı ve Sportif Direktörü Mario Branco açıklamalarda bulundu.

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için imza töreni düzenleniyor. Törene Sarı-Lacivertli kulübün Asbaşkanı Acun Ilıcalı ve Sportif Direktörü Mario Branco katıldı.

Faslı golcü, Sarı-Lacivertli kulüpte 19 numaralı formayı giyecek.

EN-NEYSRI: RAKİPLERİN GOLCÜLERİNE BAKMIYORUM

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Youssef En-Nesyri törende açıklamalarda bulundu. En-Nesyri konuşmasında, "Transferde süreç uzadı. Benimle ilgilenen pek çok takım vardı ama benim için Fenerbahçe'ye gelmek önemliydi. Her şeyimi sahada vereceğim.

Ben rakiplerin golcülerine bakmıyorum, kendime bakıyorum. Ben buraya kupalar kazanmaya geldim. Şahsi hedeflerimden önce önceliğim bu.

Bazı oyuncularla konuştum. Fenerbahçe'nin çok büyük bir takım olduğunu ve her zaman kazanmak istediğini söylediler. Bu da benim çok hoşuma gitti. Ailem ve menajerimle de görüştükten sonra buraya kesinlikle gelmek istediğimi söyledim.

Oyuncular arasında bir rekabet olacak ama büyük takımlarda her zaman rekabet olur son kararı hoca verecek. Ancak ben daha önce hiçbir takımda aynı mevki de oynadığım oyuncularla hiç bir sorun yaşamadım. Önemli olan takımın kazanması. Benim onlara onların bana yardımcı olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

"EN-NESYRI'Yİ 20 MİLYON EURO ALTINDA BİR RAKAMA ALDIK"

Törende açıklamalarda bulunan Acun Ilıcalı," Uzun bir süreç oldu. Transfer sürecinde bilgi veremedik. En-Nesyri’nin Fenerbahçe ile ilgili tereddütleri olduğu yönünde haberler vardı, bunlara güldük. Çabuk bir şekilde anlaştık. Youssef, geçen sene 40 milyon € resmi teklif almış bir oyuncu! Bu sürecin uzamasının tek sebebi ekonomik açıdan daha avantajlı bir şekilde bitirmekti.

20 milyon euro altında bir rakama Youssef'u kadromuza kattık. Çok mutluyuz. Jose Mourinho'nun 1 numarasıydı, getirmek için inat ettik ve mücadele verdik.

"FERDİ'YE GELEN TEKLİFLER BİZİ HEYECANLADIRMIYOR"

Oyuncularımıza o kadar çok teklif geliyor ki şu anda bütün takımı verebiliriz. Soru şu, geçen sene 100 puan toplamış, şampiyonluğu engellemiş bir kadroyu satmalı mıyız? Ferdi'nin değeri 30 milyon €'nun üzerinde ve ciddi teklifler var. Aklımızın almadığı teklif gelmediği sürece, oyuncu satmayacağız. Ferdi’ye gelen 30 milyon € teklifler bizi heyecanlandırmıyor." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun sözleri şu şekilde:

"Önemli olan benim değil, Fenerbahçe taraftarının mutlu olması. Şuna inanıyorum ki Youssef gibi oyuncularla sonuç almaya daha da yakınlaşıyoruz. Tıpkı burada geçen hafta olduğumuz gibi. Bu kalitede bir forveti buraya getirdiğimiz için çok mutluyum çünkü biz şu anda Şampiyonlar Ligi elemeleri oynuyoruz ve transfer penceresi yaklaşık 1.5 ay sonra kapanacak. Transferlerimizin yüzde 95'ini bitirdik. Bu bizim için önemliydi. Youssef transferi için başkanımız ve yönetimimize teşekkür ediyorum. Aynı zamanda hocamızın ana opsiyonlarından biriydi Youssef. Ortak hedefimizdi. Bu yüzden burada olduğu için çok teşekkür ediyorum."

Spor Haberleri