THY EuroLeague Final Four şampiyonluk maçında Monaco ile kozlarını paylaşan Fenerbahçe Beko rakibini mağlup ederek kupaya ulaştı. Sezonun sona ermesiyle birlikte THY EuroLeague yönetimi aldıkları yeni kararı açıkladı.
GELECEK SEZON 20 TAKIMLA OYNANACAK
THY EuroLeague'in sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, EuroLeague Hissedarlar Kurulu gelecek sezonun 18 takım yerine 20 takımla oynanması teklifini kabul etti. Kararın genel kuruldan da geçmesi bekleniyor.
“BU İYİ BİR ŞEY SORUN OLMAYACAKTIR”
Şampiyonluğun ardından gelen soru üzerine bu değişikliğe dair konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç teklife sıcak baktıklarını dile getirmişti.
Ali Koç açıklamasında "Bu iyi bir şey. Sorun olmayacaktır. Genişleyeceğiz, iki grup ve iki bölüm olacak" sözlerini sarf etmişti.