Fatih Terim'den Morutan müjdesi: Galatasaraylılar merak etmesin

Galatasaray'ın Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Fatih Terim'den transfer müjdesi geldi. Morutan transferi için ' Başkanımız, yönetimimiz, biz devam ediyoruz. Hiç beklemeden kendilerine ilk ağızdan haberi veririz' dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1'lik Atakaş Hatayspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Galatasaraylı taraftarların sabırsızlıkla beklediği Morutan transferiyle ilgili konuşan Fatih Terim, "Galatasaraylılar merak etmesin. Başkanımız, yönetimimiz, biz devam ediyoruz. Hiç beklemeden kendilerine ilk ağızdan haberi veririz ama o ve diğerleri inşallah Galatasaray'ın doğal felsefesinde, bu seneki yapılanmasında, ileriye dönük planlamasında yetenekli ve genç oyuncular var. Bu sayı devam edecek. Oyuncuların bazılarından çıkacağız, bazıları gelecek. Morutan'ı beğeniyorum. Sağ olsun FCSB Başkanı da gerekli şekilde açıklamaları yapıyor. Rahat olsunlar. Biz onları mutlu etmek için daha birçok isim açıklayacağız" ifadelerine yer verdi.

Steaua Bükreş başkanı ne söylemişti?

Rumen basınına konuşan Steaua Bükreş Başkanı Becali, "Morutan'ı Galatasaray'a sattım. Bonservis 5.7 milyon euro. Şimdi 4.2 milyon euro ödeyecekler" ifadelerini kullanmıştı.

Spor Haberleri