Fatih Tekke'nin Fenerbahçe planı ortaya çıktı: Özel uyarı yaptı

Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke'nin planı ortaya çıktı. Tecrübeli teknik adam, Ernest Muçi ve Paul Onuachu'yu özel olarak uyardı.

Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.
14 Şubat Cumartesi (yarın) Papara Park'ta oynanacak derbi, saat 20.00'de başlayacak.
Zirve yarışında belirleyici maçlardan birisi olan Trabzonspor'da tüm planlar 3 puan üzerine kuruldu.

FATİH TEKKE'NİN PLANI ORTAYA ÇIKTI

Sabah'ta yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Tekke, taraftarın da desteğiyle 3-0 kazanılan Samsunspor maçındaki futbolu bir üst seviyeye çıkarıp sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Trabzonspor, maçın başlamasıyla birlikte Fenerbahçe'ye baskı uygulayıp, kendi oyun anlayışını kabul ettirmek isteyecek.

İKİ FUTBOLCUYA ÖZEL UYARI YAPTI

Tekke, Ernest Muçi ve Paul Onuachu'ya özel uyarılarda bulundu.
Muçi ve Onuachu'dan yakalayacakları fırsatları daha iyi değerlendirmeleri konusunda dikkatli olmalarını istedi ve verilen pozisyonları sıfırlamak amacıyla da hafta boyunca özel antrenmanlar yaptırdı.

TEKKE'NİN EN BÜYÜK KOZLARI

Trabzonspor'un Fenerbahçe'ye karşı en büyük kozu, 16 gol ve 1 asisti bulunan Nijeryalı golcü Paul Onuachu olacak.
Bordo-mavililerin bir diğer yıldızı Ernest Muçi ise 12 gol ve 5 asistle dikkatleri üzerine çekti.

Spor Haberleri