Fatih Altaylı, Galatasaray'da fahiş fiyatlı biletleri kimin sattığını açıkladı!

Gazeteci Fatih Altaylı, Galatasaray'da fahiş fiyatlı biletleri kimin sattığını ve kulüpteki köstebek ile çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da iç bilgilerin sızdırılması ve karaborsada satıldığı iddia edilen biletlerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Altaylı, Sarı-Kırmızılı kulüpteki köstebek ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı.

"DURSUN ÖZBEK BENİ ARADI"

Telegol Moderatörü Serhat Ulueren’e konuşan Fatih Altaylı; "Galatasaray'da yaklaşık 1, 1.5 senedir bilet meselesi vardı. Bunu gündeme ilk ben getirmedim. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak getirdi. Yaklaşık 10-15 gün önce bir grup Galatasaray kongre üyesi konuyla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını söylediler. Evraklarını yayınladılar. Daha sonrasında ben bunu gündeme getirdikten sonra Başkan Dursun Özbek beni aradı, 'Elinde belge var mı?' dedi. Ben de 'Elimde belge yok ama tüm camia bunu konuşuyor, nitekim seninle de aylar önce konuştuk' demiştim. Dursun Özbek son olarak 'Transfer dönemi bitsin, bu olayların peşine düşeceğim' şeklinde konuştu. Ama bu sözler de boşta kaldı." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DAKİ KÖSTEBEK İLK İLGİLİ AÇIKLAMA

Sarı-Kırmızılı kulüpteki köstebek ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Altaylı, "Başka bir Galatasaray yöneticisi, daha önce Adnan Oktar'ın müridleri arasında yer alan ve Acun Ilıcalı ile fazla içli dışlı ilişkileri olduğu için bu Fenerbahçe'nin eline geçen Galatasaray'ın transfer, kontrat ve görüşme belgeleriyle ilgili müsebbibi olduğu konuşulan kişi Bora Bahçetepe de benimle ilgili bir paylaşımda bulundu. Bu adam nasıl yönetimin içerisine sızdı anlamış değilim." şeklinde konuştu.

"BİLETLER FAHİŞ FİYATA SATILIYOR"

Galatasaray'daki fahiş bilet fiyatlarıyla ilgili konuşan Fatih Altaylı, "Uzun zamandan beri Galatasaray stadında bilet ve kombine bulmak kesinlikle mümkün değil. Maçlar öncesi biletler satışa çıkıyor ve 15 saniye içerisinde tükeniyor. Benim ve bazılarının da bildiği belirli adreslere fahiş fiyatlara biletler satılıyor. Biletler normal fiyatından 3-5 katı veya 10 katı maçına göre 50 katına fiyatlarla bilet satılıyor. Şimdi biz bunu söyledikten sonra biletler alınabilir duruma gelmeye başladı. Belli ki bunun bir ucu Passolig'de diğer ucu ise kulübün içerisinde. Bu uçları bulmak benim değil, Galatasaray yönetiminin işi. Galatasaray'ın paralarının başkalarına peşkeş çekiliyor olması kabul edilebilir bir şey değil. Başkan Dursun Özbek konuşmuyor, belki o da bu işin içerisinde olabilir." dedi.

Spor Haberleri