F.Bahçe'den Gece 3 İmza Birden!

Transferin hareketli kulüplerinden Fenerbahçe, Mourinho'nun gözdesi Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattı. Sarı lacivertliler yerli futbolcu havuzunu da Oğuz Aydın ve Cenk Tosun'a imza attırarak genişletti

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Alanyaspor'dan Oğuz Aydın ve Beşiktaş'tan Cenk Tosun'u kadrosuna katan Fenerbahçe, bu iki transferle önemli hamleler yaptı.

Oğuz Aydın Transferi

Fenerbahçe, Alanyaspor'dan 23 yaşındaki milli futbolcu Oğuz Aydın ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Geçen sezon Alanyaspor formasıyla 38 resmi maça çıkan Oğuz Aydın, 13 gol ve 8 asistlik performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe, yaptığı açıklamada, Oğuz Aydın'a "Ailemize hoş geldin" diyerek yeni transferine başarılar diledi.

Cenk Tosun Transferi

Fenerbahçe, Beşiktaş'ın 33 yaşındaki milli futbolcusu Cenk Tosun ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Bu transfer, Fenerbahçe'nin hücum hattını güçlendirme adına önemli bir adım olarak görülüyor.

Allan Saint-Maximin Transferi

Bu iki transferin yanı sıra, Fenerbahçe'nin bir diğer önemli transferi Allan Saint-Maximin de bugün İstanbul'a geldi. Mourinho'nun gözdesi olarak bilinen Saint-Maximin'in Fenerbahçe'ye katılması, takımın kadrosunu daha da güçlendirdi.

Spor Haberleri