F.Bahçe, hazırlık maçında tek golle mağlup oldu

Fenerbahçe, sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı ikinci hazırlık maçında Hırvatistan ekibi Hajduk Split'e 1-0 mağlup oldu.

Merkur Arena'da oynanan karşılaşmada teknik direktör Jose Mourinho, Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Levent Mercan, Krunic, Fred, Bartuğ Elmaz, Cengiz Ünder, Kent ve Dzeko ilk 11'iyle sahaya çıktı. Hajduk Split'te ise teknik direktör Gennaro Gattuso, Lucic, Moufi, Sarlija, Uremkovic, Diallo, Jurak, Capan, Kalik, Dolonga, Pukstas ve Livaja'yı sahaya sürdü.

İlk yarıda Fenerbahçe, Dzeko ve Krunic ile yakaladığı fırsatları golle sonuçlandıramazken, rakibin sert oyunu dikkat çekti ve soyunma odasına golsüz eşitlikle girildi.

İkinci yarıda Mourinho, kaleci Dominik Livakovic yerine İrfan Can Eğribayat'ı ve Levent Mercan yerine Yusuf Akçiçek'i oyuna dahil etti. 59. dakikada Cengiz Ünder'in yerine Emre Mor, Rade Krunic'in yerine ise Sebastian Szymanski oyuna girdi. 71. dakikada Osayi-Samuel, Fred Rodrigues ve Bartuğ Elmaz'ın yerine Yiğit Efe Demir, Miguel Crespo ve Miha Zajc oyuna dahil oldu. 79. dakikada Edin Dzeko-Umut Nayir ve Alexander Djiku-Luan Peres değişiklikleri yapıldı.

Karşılaşmanın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti ve 85. dakikada Hajduk Split, Bruno Durdov'un golüyle 1-0 öne geçti ve bu skorla sahadan galip ayrıldı. Maçı, Fenerbahçe'nin kulüp asbaşkanı Acun Ilıcalı da izledi.

Fenerbahçe, üçüncü ve son hazırlık maçını 13 Temmuz Cumartesi günü Fransız temsilcisi Strasbourg ile oynayacak ve ardından İstanbul'a dönecek.

Spor Haberleri