Eski Galatasaraylı oyuncudan Ronaldo'ya sert tepki!

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen eski futbolcu Fernando Meira, Sırbistan-Portekiz maçında golü geçersiz sayıldığı için kaptanlık bandını yere fırlatıp soyunma odasına giden vatandaşı Cristiano Ronaldo'ya tepki gösterdi.

Portekiz Milli Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Sırbistan ile 2-2 berabere kaldığı maça Cristiano Ronaldo'nun hareketleri damga vurdu. Maçın son dakikalarında attığı şutun çizgiyi geçmesine rağmen gol olarak kabul edilmemesine tepki gösteren Ronaldo, pazubandını yere fırlatarak sahayı terk etmişti.

Eski Galatasaraylı Meira'da Ronaldo'ya tepki!

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen eski futbolcu Fernando Meira, Sırbistan-Portekiz maçında golü geçersiz sayıldığı için kaptanlık bandını yere fırlatıp soyunma odasına giden vatandaşı Cristiano Ronaldo'ya tepki gösterdi. Portekiz basınına konuşan Meira, "Cristiano Ronaldo, Sırbistan maçında son dakikalarda çizgiyi geçen topu gol verilmedi diye Portekiz Milli Takımı'nın kaptanlık bandını yere atıp, soyunma odasına gidemez. Yaptığı asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri