Erman Toroğlu'ndan flaş derbi iddiası. 'Fenerbahçe unutmasın' diyerek anlattı

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaşanacaklarla ilgili konuştu.

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, hafta sonunda oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi çarpıcı ifadeler kullandı.

Toroğlu, Ekol TV'deki programda Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun Okan Buruk'un Halil Umut Meler'le arkadaş olduğu iddiasını "Okan Buruk, Halil Umut Meler ile arkadaşmış. Bir sıkıntı görmüyorum. Biri elma, diğeri armut değil. İkisi de futboldan gelen adam. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Mustafa Denizli'nin hakemlerden veya MHK Başkanı tanıdığı olmadı mı? Oldu" diyerek değerlendirdi.

Mourinho'nun Galatasaray'a kart verilmiyor diye konuşmasını anlayamadığını belirten Toroğlu, "Maçlar neredeyse tek taraflı geçiyor zaten. Rakipler zorlayamıyor ki kart görsün Galatasaraylı oyuncular. Derbide göreceğiz. Orası er meydanı. Kartlar havada uçuşuyor. Ben kırmızı kart çıkacağını da düşünüyorum. Mourinho bu işleri tırmandıracak, Okan Buruk karşılık verecek. Fenerbahçe unutmasın geçen sene Galatasaray'ı evinde yenemediği için şampiyon olamadı. Yine evinde kaybettiği puanlara dönüp baksın. Galatasaray'ın deplasman oyunu da fena değil" dedi.

Spor Haberleri