Ergin Ataman Ali Koç'un lobide ne yaptığını açıkladı

Fenerbahçeli taraftarların kendisine lobide küfrettiğini söyleyen Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, onları durdurduğu için Ali Koç'a teşekkür etti.

THY EuroLeague üçüncülük maçında Olympiakos ile karşılaşan Panathinaikos rakibine 97-93 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Ergin Ataman çarpıcı ifadeler kullandı.

“ALİ KOÇ’A TEŞEKKÜR EDERİM”

Fenerbahçeli taraftarların kendisine lobide küfrettiğini söyleyen Ergin Ataman, "EuroLeague'in artık bazı konuların üzerine düşünmesi gerekiyor. Üst üste ikinci kez otelde sorunlar yaşadık. Fenerbahçe maçından önce lobide 200'den fazla kişi bana ve anneme ağır küfürler etti. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a teşekkür ederim, bu küfürlere engel olmaya çalıştı" ifadelerini kullandı.

"DÜNYANIN NERESİNDE BÖYLE BİR ŞEY OLABİLİR”

EuroLeague yönetimini eleştiren Ergin Ataman, "Yine de EuroLeague'e şunu sormak istiyorum, dünyada hangi ciddi organizasyonda böyle şeyler yaşanıyor? Taraftarlar otelin içine kadar girip bir takımın koçuna küfredebiliyorlar. Hem de bu üst üste ikinci kez oluyor. Herkes başkanımız Dimitris Giannakopoulos'un hareketlerini konuşuyor ama bençimizin hemen arkasında Olympiakos taraftarları vardı. Dünyanın neresinde böyle bir şey olabilir" sözlerini sarf etti.

Spor Haberleri