Erden Timur Osimhen'i açıkladı

Galatasaray'da Osimhen belirsizliği sürerken Erden Timur'dan yıldız oyuncuyla ilgili bir açıklama geldi.

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, Süper Lig'in son haftasında Başakşehir karşısında ağları havalandırarak takımına önemli bir katkı sağladı. Ancak, sarı-kırmızılı camiada herkesin aklındaki soru aynı:
Osimhen kalacak mı, gidecek mi?

Başakşehir maçında attığı golle taraftarları coşturan Osimhen, maç boyunca Ousseynou Ba ile yaşadığı gerginlikle de gündeme geldi. İlk yarının son dakikalarında tansiyon yükselirken, Osimhen'in soyunma odası koridoruna yönelerek Ba'yı çağırması dikkat çekti.

ERDEN TİMUR'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur, Rams Park'ta maçı takip eden isimler arasındaydı. Stat çıkışında yaptığı açıklamada, "Osimhen, inşallah kalır. Herkes bu kadar istiyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray yönetimi, Osimhen'in kararını beklerken tüm planlarını ona göre şekillendiriyor. Taraftarlar ise sosyal medyada Nijeryalı golcünün takımda kalması için kampanyalar başlatmış durumda.

Osimhen'in geleceği hakkında net bir açıklama yapılmazken, önümüzdeki günlerde transfer piyasasında hareketlilik yaşanması bekleniyor.

Spor Haberleri