Enes Kanter paylaşımına Fenerbahçe'den tarihi yalanlama

Fenerbahçe FETÖ örgütü üyesi Enes Kanter'in paylaşımı sonrası çok sert bir açıklama yayınladı.

FETÖ firarisi Enes Kanter, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşarak Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisine forma gönderdiği açıklamasında bulundu.

Fenerbahçe ise bu iddiaları yalanlayarak, bu yalanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılan görüşme gününde servis edilmesinin maksatlı olduğunun altını çizdi.

Sarı Lacivertli kulüp, vatan hainlerine karşı duruşunun net olduğunu vurgulayarak, gerekli hukuki işlemlerin başlatıldığını duyurdu.

Fenerbahçe resmi internet sitesinden şu açıklamayı yaptı:
Bugün, sosyal medya üzerinden servis ettiği bir video ile kendisiyle görüşme yapılmış ve forma gönderilmiş yalanını söyleyerek Başkanımızın ve Kulübümüzün adını anma cesareti gösteren bir vatan haininin oluşturduğu gündem üzerine bu açıklamayı yapıyoruz.
Bu şahıs, aynı yöntemi Haziran 2020 ve Temmuz 2020 tarihlerinde iki kez daha denemiş, Kulübümüz tarafından konu ile ilgili kamuoyuna açıklama yapılmıştı.
Bugün klasik bir FETÖ yaklaşımı ile yalanlar üzerinden gerçek dışı gündem yaratan bu şahıs nezdinde öncelikle ve asıl olarak söylemek isteriz ki;
Bu asılsız içeriğin Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzun, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiği günde servis edilmesi maksatlıdır.
Kulübümüzün bu ve benzeri terör örgütü üyelerine ve vatan hainlerine karşı duruşu ve tavrı nettir.
Bu tavır geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de aynı kalacaktır.
Bu örgütün ve bireylerinin bugün hala Fenerbahçe’yi hedef alması bizi şaşırtmamaktadır.
Bu videoyu servis eden, paylaşan şahıs ve hesapların tespiti ve cezası için gereken tüm hukuki işlemler başlatılmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü

Spor Haberleri