Dursun Özbek'in kardeşinin 15 milyon Euro alacağı olduğu ortaya çıktı

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Galatasaray'ı karıştıracak bir iddiada bulundu.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün istifasının ardından yaşanan krize dikkat çeken Çelikler, Dursun Özbek ve yönetimini de çok sert sözlerle eleştirdi.

"Ekim ayı çok sert geçecek" diyen Serdar Ali Çelikler, "Galatasaray, Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenerse Dursun Özbek'e büyük artı yazılır. Ekim ayındaki Genel Kurul sıkıntılı geçmez. Yenilirse o Genel Kurul daha sıkıntılı geçer. Erden Timur ve Cenk Ergün gitti. Bu işin sonu yok. Devam ederse bu sıkıntılar o zaman Dursun Özbek de gider.

Florya, forma sırt sponsorluğu, Young Boys, karaborsa iddiaları, Erden Timur vs çok tartışılır. Eğer farklı skor mağlubiyeti gelirse o zaman Okan Buruk'a yazar. Ekim ayı Dursun Özbek için çok sert geçecek" sözleriyle dikkat çekti.

"FATİH TERİM İSTEMEZ"

Galatasaray'dan Dursun Özbek'in alacağı olan 30 milyon Euro'nun yarısının kardeşi Mehmet Özbek'in olduğunu iddia eden Çelikler, "Cenk, Özbek ailesi tarafından seviliyordu. Dursun Özbek neredeyse aileden birisini feda etti. Mehmet Özbek, kardeşi Dursun Özbek'in ortağı gibi. Dursun Özbek'in kulüpten 30 milyon Euro alacağı var. O paranın 15 milyon Euro'su da Mehmet'in.

Herkes kardeşine laf ediyor ama adam halen orada. Cenk Ergün'e laf ediyorlar buna karşılık kurduğu kadro 2 sene üst üste şampiyon oldu. 1 golle de şampiyonluğu kaçırdılar. Fatih Terim niye gelir gelmez Cenk Ergün'ü gönderdi diyeceksiniz. Fatih Terim hiçbir zaman üstünde bir adam istemez. Taraftarın tepkisi de son derece yanlıştı" ifadelerini kullandı.

ADRES HATİPOĞLU

Serdar Ali Çelikler sözlerine şöyle devam etti: Bu transfer döneminde suçlanacak birisi varsa o da İbrahim Hatipoğlu'dur. Cenk Ergün senin maaşlı çalışanın. Ona talimatı verirsin gider oyuncunun kapısında yatar. Gel dersin gelir. Patron yöneticidir. Bu Dursun Özbek'e bir şey diyemeyenlerin yandan dolaşmasıdır. Cenk Ergün de bu algılara kendisi düştü.

Spor Haberleri