Dün bir bugün iki: Daha gelir gelmez açtı ağzını yumdu gözünü

Kayserispor'un yeni teknik direktörü Erling Moe, daha ikinci maçından sonra hakemleri eleştirenler kervanına katıldı. Moe, penaltı kararlarına isyan etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Erling Moe, daha ikinci maçında hakemleri eleştirdi. Moe yönetimindeki Kayserispor, ilk maçında Gençlerbirliği ile deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. İkinci maçında ise takımı kendi sahasında Trabzonspor'a 3-1 yenildi.

Moe, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında karşılaşmanın başında gördükleri kırmızı kartın oyunlarını çok etkilediğini söyledi.

"HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ"

Norveçli teknik adam şu ifadeleri kullandı:
"Eksik kalmamıza rağmen ayakta kalabildik. İyi savunduk, iyi fırsatlar yakaladık. Özellikle direkt ve alanları doğru kullanacak şekilde oynadık. Sahada görmek istediğimiz birçok şeyi bugün gördük. Kırmızı kart görmemize rağmen sahada daha iyi olan taraf bizdik.
Sonuçtan dolayı hayal kırıklığı yaşıyoruz ama kısa sürede oyun anlamında göstermiş olduğumuz gelişimden dolayı çok memnunum. Bu şekilde devam etmek zorundayız. Yalnız penaltılar noktasında bize verilmeyen penaltının açık ve net şekilde penaltı olduğunu düşünüyorum. Aleyhimize verilen çok basit bir penaltı da var. Bu konuda bir standart olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak biz bu şekilde oynayıp yolumuza bakmalıyız. Bugün sahadaki hakem kararları noktasında şanslı olan tarafta değildik."
(AA)

Spor Haberleri