Domenec Torrent: Şimdi önemli olan rövanş değil Beşiktaş derbisi

Galatasaray teknik direktörü Domenec Torrent, Barcelona deplasmanında alınan beraberliğin ardından "Hayallerimizi canlı tuttuk. Taraftarlarımız bize İstanbul'da çok yardımcı olacak" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Maç sonu Barcelona Teknik Direktörü Xavi ile arasında geçen konuşmayı anlatan Domenec Torrent, "Biz arkadaşız Xavi'yle. Uzun yıllar geçirdik birlikte. Birbirimizle futbolla ilgili bir şey konuşmadık. Kucaklaştık ve maçı bitirdik" dedi.

"Fiziken iyiydik takım olarak" diyen Torrent, "Kondisyon antrenörlerimizi tebrik etmek lazım. Kendimizi çok geliştirdik. Oyuncular çok büyük mesaafe kat etti. Şu anki fiziksel kapasitelerinden inanılmaz memnunuz" ifadelerini kullandı.

"Diğer takımlar 4 yiyor"

Barcelona maçına çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Torrent, "Bu yüzden Florya'da çok zaman geçiriyoruz. Barcelona'nın ofansif özelliklerini minimalize etmeye çalıştık. Barcelona ile yüz yüze mücadele eden takımlar 4 gol yiyerek gidiyordu. Biz başka plan hazırladık" dedi.

"Şu an en önemlisi Beşiktaş maçı"

İspanyol teknik adam, "Yarın burada bir antrenman yapacağız. Kulübe söyledim ben, İzmir'e veya Antalya'ya gideriz. Asıl isteğimiz antrenman yapmalıyız. Antrenman yapmamız şart. Şu an için en önemlisi Beşiktaş maçı, Barcelona rövanşı değil" şeklinde konuştu.

Spor Haberleri