Derbiye saatler kala müjdeyi verdiler: Ücretsiz yayınlayacaklar

Bünyan Belediyesi, Galatasaray - Fenerbahçe maçını ücretsiz yayınlayacaklarını duyurdu.

Süper Lig’in 25. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Rams Park’ta oynanacak müsabaka saat 20.00’de başlayacak.

PARA ALMAYACAKLAR

Dev derbinin başlamasına artık birkaç saat kalırken Bünyan Belediyesi’nden taraftarlara müjde geldi. Belediye yaptığı açıklama ile maçın ücretsiz olarak yayınlanacağını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri’nde ücretsiz izleneceğini açıkladı. Açıklamada, “Ülkemizde gerçekleştirilen en büyük derbilerden biri olan Galatasaray-Fenerbahçe maçı Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri’mizde canlı ve ücretsiz olarak verilecektir. Spora ve sporcuya her zaman destek ve önem verdik, vermeye devam ediyoruz. Değerli hemşehrilerimiz ile bu coşkuyu yaşamak adına yarın akşam 20.00'da oynanacak olan derbi maçımız Devlet Bahçeli Sosyal Tesislerimiz'de ücretsiz olarak izlenilebilecektir. Her iki takıma da başarılar dileriz.”

Spor Haberleri