Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin yarın oynayacağı derbiye Ozan Ergün atandı. İlk kez bir derbide görev alacak olan Ozan Ergün'ün nasıl bir yönetim göstereceği merak ediliyor.
Spor yazarı Osman Şenher de dikkat çeken ifadeler kullandı. Şenher, Milliyet'teki yazısında endişelerini şöyle anlattı:
"O kadar eminim ki; iki takım futbolcuları da maçı kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklar. Şunu da unutmayalım, derbinin skoru ne olursa olsun, bu maç şampiyonu belirlemeyecek. Tabii burada bütün iş hakeme düşüyor.
"ÇORBAYA MI ÇEVİRECEK!"
Bu iki iyi takımın buluşmasını çorbaya mı çevirecek, yoksa iyi futbol oynasınlar diye yardımcı mı olacak? Pozisyonlarda adaletli düdük çalacak mı? Bu çok önemli. Bilhassa VAR hakemleri son haftalarda çok büyük hatalar yapıyor. Benim bütün tedirginliğim her iki takımın aleyhine veya lehine doğru kararlar verebilecekler mi?
Bunları konuşmamız bile abes ama maalesef yaşadıklarımız bize eleştiri hakkı veriyor. Bunun dışında, hangi takım kazanırsa kazansın galibiyeti hak ediyorsa bize alkışlamak düşer. Yeter ki hakemler skora etki etmesin."