Cristiano Ronaldo’dan Merih Demiral’a Tebrik Telefonu

Dünyanın en iyi iki futbolcusundan biri olarak gösterilen Cristiano Ronaldo, Milli Oyuncu Merih Demiral'ı arayıp Avusturya performansı için tebrik etti.

EURO 2024'te A Milli Erkek Futbol Takımı, Avusturya'yı Merih Demiral'ın iki golüyle mağlup etti. Turnuvanın en iddialı takımlarından Avusturya'yı deviren Milli Takım, çeyrek finalde de Hollanda ile karşılaşacak.

Merih Demiral, Bozkurt işareti ile gündem de olsa da maçtaki performansı ile dikkat çekmişti. Demiral, Suudi Arabistan liginde birlikte oynadığı Portekiz Milli forması da giyen Cristiano Ronaldo'dan tebrik telefonu geldiğini açıkladı. Sabah gazetesinin haberine göre; Demiral, şunları da dile getirdi:

"Gerçekler ışığında Avrupa Şampiyonu olmak bir hayaldi. Biz Avusturya'yı da yenerek, hayali, gerçekleştirilebilir bir hedef haline getirdik. Şu anda herkes birbirine, 'Neden olmasın' diyor. Biz kapasitesi yüksek bir takımız. Şimdiye kadar genelde kapasitemizin altında maçlar oynamıştık. Ama performansımızı artırarak ilerliyoruz. Rakiplerimiz kapasitemizin farkında değil. Her geçen gün şaşırıyorlar ve şaşırmaya devam edecekler"

Spor Haberleri