"Çok iyi oynadığımız bir maçtı" der demez görevine son verildi

Gençlerbirliği, Süper Lig'de Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Maçtan sonra konuşan başkent ekibinin teknik direktörü Metin Diyadin, ''Çok iyi oynadığımız bir maçtı ama zorunlu değişiklikler berabere bitirdi'' açıklamasını yapar yapmaz kulüp tarafından görevine son verildi.

Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı.
Başkent ekibi, maçta 2-0 öne geçmesine rağmen son 13 dakikada yediği 2 golle 1 puana razı oldu.

''ÇOK İYİ OYNADIĞIMIZ MAÇ'' DEDİ: GÖREVİNE SON VERİLDİ

Gençlerbirliği'nde teknik direktör Metin Diyadin, maçtan sonra yaptığı açıklamada çok iyi oynadıklarını belirterek, "İlk yarı tamamen bizim üstünlüğümüz vardı. İkinci yarıda tam tersi, tamamen Rizespor'un üstünlüğünde geçen bir maçtı. Doğal olarak da berabere bitti. Zorunlu değişiklikler bizi geriye itti. Bunun sebebi de çıkan oyuncuların yerine aynı profil oyuncunun elimizde çok olmaması. Alternatif olarak oyuncunun olmayışı, bizi oyunsal olarak geriye götürüyor. Çok iyi oynadığımız bir maçtı ama zorunlu değişiklikler berabere bitirdi." ifadelerini kullandı.
Metin Diyadin'in bu sözlerinin ardından Gençlerbirliği, teknik direktör Metin Diyadin'in görevine son verdi.

AYRILIK RESMEN AÇIKLANDI

Diyadin'in sözleşmesini tek taraflı feshedildiğini açıklayan başkent ekibi, ''Kulübümüz, Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ile olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshetmiştir. Görev yaptığı süre boyunca Gençlerbirliği için göstermiş olduğu emek ve katkılarından dolayı kendisine teşekkür ederiz. Sayın Diyadin’e bundan sonraki teknik direktörlük kariyerinde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.'' duyurusunu yaptı.

Spor Haberleri