Çekya Basınından Hakeme Skandal Sözler: Maçı Çaldı

EURO 2024 F Grubunda Çekya ile karşılaşan A Milli Takım, maçı 2-1 kazanarak son 16 turuna yükseldi. Nefes kesen maç, Çek basınında büyük yankı uyandırdı. Istvan Kovacs'ın yönetimini beğenmeyen Çekler, Rumen hakem için ağır ifadeler kullandı.

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'un 3. ve son maçında Çekya ile kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı Hakan Çalhanoğlu ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-1 kazanan A Milli Takım, son 16 turuna yükselirken Çekya ise EURO 2024'e veda etti.

ÇEK BASINI HAKEME ÖFKE KUSTU

Nefesleri kesen kritik maç, Çek basınında geniş yankı buldu. Karşılaşmanın hakemi Istvan Kovacs'ın yönetimini eleştiren Çekler, Romanyalı hakem için ağır ifadeler kullandı. Türkiye-Çekya maçının Çek basınındaki yankıları şöyle:

Sport: Manşetlere taşıdığı haberinde Tomas Soucek'in "Hakem kibirliydi, maçın adamı olmak istiyordu" sözlerini ön plana çıkardı.

tn.nova: Hakem Kovacs'ın son derece kötü bir performans ortaya koyduğunu belirterek "Muhtemelen şimdiye kadar gördüğünüz en kötü hakemlik performanstı" ifadelerini kullandı.

Praha in: Hakem Kovacs'ın yönetimini eleştirerek "Rumen aptalı" ifadelerini kullandı.

i60: Çekya'nın maçta iyi bir performans sergilemediği belirterek, "Sefalet ve yıkım. Çekler 3 maçta hiçbir şey gösteremedi. Çek futbolunun ne durumda olduğu ortaya çıktı." dedi.

Denik: "Dünya skandal bir performansla karşı karşıya. Hakem maçı çaldı ve Çekya'nın EURO 2024'ten elenmesine yardım etti."

Spor Haberleri