Borna Barisic Trabzonspor'a Transfer Sürecini Anlattı

Trabzonspor'un yeni transferi Borna Barisic, Bordo-Mavili takıma katılma sürecini anlattı. Avrupa'dan başka takımlardan da teklif aldığını söyleyen Barisic, Bordo-Mavili takıma transfer sürecinin çok hızlı geliştiğini söyledi.

Süper Lig'de yeni sezona iddialı başlamak isteyen Trabzonspor, sezon öncesi hazırlıklarını Macaristan'da sürdürüyor. Transfer dönemine hızlı bir başlangıç yapan Bordo-Mavili ekip, kadrosuna Rangers'tan Borna Barisic'i kattı. Karadeniz ekibinin yeni transferi Barisic, antrenman öncesinde soruları yanıtladı.

"TRABZONSPOR'LA İLGİLİ ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLEDİLER"

Barisic, transfer sürecine ilişkin "Trabzonspor'un beni ikna süreci çok hızlı oldu. Trabzonspor'un bana olan ilgisini duyduktan sonra hocamızla konuştum. Sonrasında gelişen süreçte anlaşma tamamlanmıştı. Görüşmelerimiz çok hızlı gelişti. Karar alabilme açısından da çok kolay oldu. Tanıdığım arkadaşlarımla görüştüm ve Trabzonspor'la ilgili çok olumlu şeyler söylediler." açıklamasında bulundu.

"DOĞRU YOLDAYIZ"

Kampa ve takıma uyum süreciyle ilgili tecrübeli oyuncu, "Çok uzun bir süre olmadı buraya geleli ama hızlı bir şekilde adapte olduğumu söyleyebilirim. Takım arkadaşlarım ve herkes çok yardımcı oldu. Maç maç iyiye gidiyoruz. Doğru yoldayız. Elimizden gelenin en iyisni yapmaya çalışacağız. Bir sonraki resmi maçımıza bir hazırlık olarak görüyoruz kamp dönemini." ifadelerini kullandı.

Barisic, takıma ve sol bekteki forma rekabetiyle ilgili şunları söyledi, "İki haftalık bir çalışma sürecim oldu. Bu çok fazla süre değil oyuncuları tanımak adına. Bütün arkadaşlarımın çalışma arzusundan ve isteğinden memnunum. Böyle şeyler antrenmanda başlar. Eren çok iyi ve nazik biri. Çok yüksek bir kalitesi var. Kaliteli bir oyuncu."

Spor Haberleri