Beşiktaş’tan TFF’ye fikstür başvurusu

Süper Lig'de yeni sezona 3'te 3 yaparak başlayan Beşiktaş, Avrupa Ligi maçları için TFF'ye fikstür talebinde bulundu.

Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, yeni sezon için iddialı konuşurken hem Süper Lig’de hem de Avrupa Ligi’nde önemli maçlara çıkacaklarını belirtti.
Ekol Tv'ye açıklamalarda bulunan Mete Vardar, Süper Lig fikstürünün Avrupa Ligi maçları açıklanmadan önce belli olduğuna dikkat çekti.
Vardar, Beşiktaş’ın Türkiye Futbol Federasyonu’na hem yazılı hem de sözlü olarak başvuruda bulunduklarını açıkladı.
ÇEBİ İTİRAFI
Ahmet Nur Çebi dönemiyle ilgi de konuşan Mete Vardar, “Bir önceki dönemimde arzu etmediğim bir yönetim tarzıyla çalıştım. Sonradan tabi çok da sağlıklı bir durumdayken görevimden ayrıldım ve onlarla beraber olmamaya karar verdim” ifadelerini kullandı.
Vardar şöyle devam etti: Samimi olmayan ortamlarda bulunmak beni mutlu etmiyor. Sadece Beşiktaş'la ilgili değil sosyal ve iş hayatımda da bu geçerli. Bütün arkadaşlarım, samimiyet kurduğum insanların bu tarz bir kişiliğe sahip olmasını istiyorum. O dönem samimiyeti hissetmedim ve görevime devam etmedim.
SÜPER LİG TAHMİNİ

“Lig çok hareketli olacak” diyen Mete Vardar, “Ama umarım alt tarafta çabuk kopmaz. İnşallah tüm takımların efor sarf ettiği son gününe kadar hem düşme hem şampiyonluk konusunda rekabetin son güne kadar devam ettiği bir lig olur” dedi.
TFF’YE BAŞVURDUK
Kadro planlamasıyla ilgi konuşan Beşiktaş Asbaşkanı Vardar, özellikle alternatifli bir yapı oluşturduklarına dikkat çekti. İşte Mete Vardar’ın açıklamaları:
Gençlerimiz, yeni gelenler ve devam edenler özellikle gençlerimiz bize hem ekonomik olarak hem de performans olarak büyük katkı sağlayacak. UEFA'ya bildirdiğimiz listede genç oyuncularımız var. Yedek oyuncu olarak bildirdiğimiz 4 isim ise tamamen gençlerden oluşuyor. Geniş bir kadromuz olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca ilk lig fikstürü çekildi orada bir oynama olmadı. Avrupa maçları daha sonra belli oldu. Hocamız bana 3 gün önce bu konuda taleplerini iletti. Hatay ve Adana Demirspor maçlarını pazartesi oynamak istediğimizi hem yazılı hem sözlü şekilde federasyona ilettik. Beşiktaş taraftarı deplasmanda da çok iyidir. Samsunspor Başkanı Yüksel Bey yanlış anlamasın çok da iyi dostumdur 30 bin kişiden daha fazla sesimiz çıktı.
İŞTE BEŞİKTAŞ’IN ZORLU FİKSTÜRÜ:

Ajax-BEŞİKTAŞ
Kayserispor-BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞ-Frankfurt
Gaziantep FK-BEŞİKTAŞ
Lyon-BEŞİKTAŞ
Galatasaray-BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞ-MALMÖ
Başakşehir-BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞ-Maccabi Tel Aviv
Hatayspor-BEŞİKTAŞ
Bodo/Glimt-BEŞİKTAŞ
Adana Demirspor-BEŞİKTAŞ
BEŞİKTAŞ-Athletic Bilbao
Antalyaspor-BEŞİKTAŞ
Twente-BEŞİKTAŞ
Sivasspor-BEŞİKTAŞ




Spor Haberleri